VERKOOP BINNENDIENST INHUREN

Op de verkoop binnendienst is er veel veranderd in de laatste jaren. Van cold calling richting inbound marketing en omni-­channel marktbewerking. Deze ontwikkeling heeft het werk op de verkoop binnendienst dermate veranderd dat er tegenwoordig een ander profiel wordt gevraagd. Huidige kernbegrippen met betrekking tot de huidige verkoop binnendienst zijn commercialiteit, creativiteit, analytisch vermogen en ondernemerschap. Mensen met deze eigenschappen worden succesvol op de nieuwe verkoop binnendienst. De nieuwe verkoop binnendienst medewerker moet kunnen schakelen tussen de fases van de buyer’s journey om de prospect op de juiste manier te bewerken. De medewerker dient hiervoor zowel telefonische als online skills te hebben. De vraag is kan ik deze kandidaten vinden, heb ik ze in huis of ga ik iemand voor de verkoop binnendienst inhuren?

UW VERKOOP BINNENDIENST INHUREN

Wij vinden dat tegenwoordig de facetten van het vak dermate snel veranderen dat ontwikkeling en bijsturing constante bezigheden moeten zijn op de verkoop binnendienst. Uit onze ervaring blijkt dat in een goed functionerende verkoop binnendienst er ruimte is voor reviews, coaching en een terugkoppeling op de gemaakte afspraken bij prospects. Helaas merken wij dat coaching & begeleiding niet vanzelfsprekend is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit er vaak bij inschiet, het is tenslotte een tijdrovende klus die kan oplopen tot wel 20% van de werktijd van de manager (zeker de eerste 3 maanden). Echter is het coachen en begeleiden van de verkoop binnendienst van essentieel belang voor de effectiviteit. Als u gebruikt maakt van een salesmarketeer is een groot gedeelte van deze coaching afgedekt door onze trainers. Daarnaast worden de salesmarketeers getraind in het doen van een goede lead kwalificatie, zorgen ze voor alignment en werken ze omni-channel. Met het inhuren van een salesmarketeer dekt u zich verder in tegen personeelskosten, begeleidingskosten, verlooprisico’s en kosten voor werving & selectie.

ONS CONCEPT

Wij van Salesmarketeer BV. werven commerciële talenten die bij ons in dienst treden, vervolgens leiden wij deze op en plaatsen ze op uw locatie voor een vaste van tevoren overeengekomen periode. Bij de formule ‘de verkoop binnendienst inhuren’ garanderen wij dat bij opvolging door een andere salesmarketeer hetzelfde outputniveau wordt behouden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een meer ervaren salesmarketeer. Voor het inhuren van een salesmarketeer zijn twee verschillende constructies mogelijk, namelijk hele FTE of een 0,5 FTE. Uw kandidaat wordt continu geschoold en op relevante vaardigheden getraind. Het is ook mogelijk dat de Salesmarketeer extern vanuit Woerden te werk gaat. Samenvattend, een salesmarketeer neemt de tijd voor elke lead, biedt waarde, maakt een positieve indruk, creëert toekomstige vraag en wordt steeds meer een vertrouwde adviseur. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of hoe wij dit bij Microsoft partner ETTU vormgeven? Neem dan snel contact op of lees onze ETTU reference case!

Verkoop binnendienst inhuren

REFERENCE CASE ETTU
Benieuwd hoe wij dit concept bij ETTU vormgeven? Lees dan snel onze reference case via onderstaande button!

Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op