OVER ONS

Salesmarketeer. Van tekentafel tot nu.

Al jaren verbaast het mij dat startende (afgestudeerde) commerciële talenten in de ICT-branche worden gebruikt om lijsten op te stellen en ze na te bellen. En zonder enige begeleiding! De sales- en marketingmanagers hadden voornamelijk oog voor hun forecast en minder tijd voor begeleiding. Het viel mij op dat hierdoor het leervermogen van talenten zich onvoldoende ontwikkelde waardoor hun potentie niet werd bereikt en met alle verlooprisico’s van dien.

Lees meer

Consulting, Academy and Outsourcing Inside Sales

Salesmarketeer helpt IT-bedrijven commerciële groei te realiseren door hun new business proces te optimaliseren. Met onze consultancy en salesmarketeer academy bieden wij handvatten om dit te realiseren. Ook beschikken wij over salesmarketeers die zijn opgeleid om op locatie uw inside sales te managen.

Onze services

Werken voor Salesmarketeer.

Salesmarketeer is een jong en hecht team vol enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor sales en marketing en de IT-industrie. Naast jonge salesmarketeers beschikken wij over consultants die met hun jarenlange ervaring als adviseur, trainer en (team)coach new business processen kunnen optimaliseren.

Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Neem dan zeker eens een kijkje bij ons team en de vacatures.

Ons team
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com