Word jij onze nieuwe salesmarketeer?

Ben jij een starter en op zoek naar een baan in de B2B sales en marketing? Net afgestudeerd, vol ambitie en klaar om carrière te maken bij een snelgroeiende IT-bedrijf. Dan hebben wij een match! Wij van Salesmarketeer zijn een jong en hecht team en altijd op zoek naar nieuwe talenten. Wij werken samen met de grotere IT-bedrijven, waar wij op locatie new business genereren en managen. Natuurlijk ga je niet onvoorbereid aan de slag, je wordt binnen 20 werkdagen klaargestoomd. In deze periode krijg je training in sales, marketing, mentaliteit en werkorganisatie die je daarna in de praktijk kan toepassen. Kortom, goed voorbereid en klaar voor het echte werk.

Als jij jezelf hierin herkent, laat het ons dan weten. Klik op onderstaande button om de gehele vacature te bekijken.

Bekijk de vacature

Ik vind het vooral interessant om te zien dat alle Salesmarketeers enorm veel van elkaar leren. Dit komt door de ambitieuze, transparante en energieke sfeer die er heerst.

Roelant Vossen
Roelant Vossen
Salesmarketeer

Door middel van Power Mapping kan ik er voor zorgen dat ik in contact kan komen met de DMU van de top250 grootste bedrijven ter wereld.

Sven Romijn
Sven Romijn
Salesmarketeer

De maandelijkse terugkomdagen zijn zeer leerzaam. Door de interactieve sessies, heeft Salesmarketeer BV een groot kennisvermogen opgebouwd

Martijn Mandos
Martijn Mandos
Salesmarketeer

Social publishing was één van de onderwerpen tijdens de training. Dit heb ik effectief toegepast bij mijn klant. Hierdoor heb ik voor mijn klant zowel online als offline een grote naamsbekendheid opgebouwd.

Richard Maat
Richard Maat
Salesmarketeer

Coaching en begeleiding wordt door veel bedrijven vergeten. Dit is iets waar Salesmarketeer BV veel waarden aan hecht. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Yanick Smits
Yanick Smits
Salesmarketeer
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com