VACATURE: TRAINEE B2B SALESMARKETEER

In het begin van je carrière is de keuze tussen marketing en sales niet gemakkelijk, maar waarom zou je kiezen? Als trainee B2B salesmarketeer werk jij tussen marketing en sales in! Zo pak je beide werelden mee en kun je rustig bepalen wat jou beter ligt. In de rol van trainee B2B salesmarketeer ben je vooral bezig met het omni-channel benaderen van (potentiële) klanten en het maximale resultaat uit jouw commerciële pijplijn halen. Hierbij gebruik je de nieuwste technieken die elke maand worden uitgediept tijdens de maandelijkse trainingsdag in Woerden.

Start: Bootcamp
Wij realiseren ons dat in het huidige onderwijs weinig ruimte is voor B2B en sales. Daarom start je als trainee B2B Salesmarketeer in een opleidingstraject van 5 weken. Je wordt opgeleid door zeer ervaren coaches, aangevuld met marktleiders in de B2B wereld. Het programma is samengesteld op basis van ervaringen en gericht op maximale prestaties en leervermogen. De bootcamp biedt onderwerpen uit disciplines als social selling, lead kwalificatie en account based marketing.

Wat we van jou verwachten:
– Je hebt minimaal een HBO/WO diploma op zak
– Je bent een startend talent of toe aan de tweede stap
– Je hebt goede communicatieve skills: je praat gemakkelijk met iedereen in zowel Nederlands als Engels
– Je hebt een sales attitude
– Je bent op zoek naar ontwikkeling: leren, verbeteren, presteren en groeien
– Je bent ondernemend: je hebt geen gebrek aan energie, richt je op het resultaat en bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en wegen om succes te bereiken

Word een trainee B2B salesmarketeer en je…
… komt in een ambitieus, snel groeiend en hecht team.
… staat nooit stil in jouw ontwikkeling.
… komt elke maand samen met alle collega’s om de nieuwste thema’s te bespreken.
… kijkt elke maand tevreden naar je loonstrookje.
… maakt van alles mee: indoor surfen, paintballen, survivallen.

Lijkt het je interessant om jouw kennis en ervaring te verbreden en te pionieren op het speelveld tussen marketing en sales? Mail jouw CV en motivatiebrief naar Yvonne Lutkie of neem contact met haar op voor meer informatie via 06-22889017 of yvonne.lutkie@salesmarketeer.nl.

Dit traineeship biedt mij de kans om mezelf snel te ontwikkelen op zowel marketing als sales gebied. Ideaal, omdat ik nog niet weet wat mij beter past.

Yanick Smits
Yanick Smits
Salesmarketeer

Salesmarketeer geeft mij de kans om te ontdekken waar mijn passie ligt: creativiteit en persoonlijk contact inzetten om sales en marketing binnen corporates dichter bij elkaar te brengen.

Iris Pols
Iris Pols
Salesmarketeer

Social selling, lead nurturing en marketing campagnes zijn voor mij nu aan de orde van de dag. Het is een uitdaging voor mij om via verschillende kanalen het beste commercieel resultaat te behalen voor mijn klant.

Martijn Mandos
Martijn Mandos
Salesmarketeer

Tel: 06-22889017
Email: yvonne.lutkie
@salesmarketeer.nl
……………………………………………………………

Interesse?
Laat je gegevens achter.

Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com