Wie zijn onze klanten?

Klanten & Cases

klanten salesmarketeer

Bekijk Case

Bouw en executie van het new business proces.
Gedurende een periode van 9 maanden heeft Salesmarketeer Yanick Smits, met zijn project – en inzetmanager (Ronald Bottema & Yvonne Lutkie) bij ITvisors gewerkt aan een manier om leadgeneratie en leadmanagement te verbeteren.

Bekijk Case

Meer afspraken op C-level niveau.
In een periode van ruim 1,5 jaar zijn er meer dan 100 afspraken op C-Level gemaakt en zijn er meerdere deals gescoord. Naast de afspraken is er sprake van een betere alignment tussen het marketing team en de accountmanagers.

Bekijk Case

Een verhoging van de productiviteit en het rendement van Inside Sales.
Salesmarketeer heeft in een persoonlijk opleidingstraject van 2 dagen per week de mensen van Mavim ontwikkeld tot een niveau van zelfsturing. Ze hebben kennis en vaardigheden getraind op het gebied van marketing, lead kwalificatie en (tele)sales voor klanten en new business.

ETTU logo

Bekijk Case

100 goed gekwalificeerde afspraken binnen één jaar. 
De salesmarketeers zorgen voor een directe aanvoer van afspraken en opportunities. Daarbij zijn de afspraken goed gekwalificeerd, waardoor 99% van de afspraken worden geaccepteerd door accountmanagers!

Meer van onze klanten:

“De salesmarketeer is een cruciale schakel binnen het marketing en sales team en zorgt voor uitstekende afspraken op het juiste niveau”

Bart Scheffer
Bart Scheffer
Marketing Manager ETTU

“Het beste pragmatische trainingsprogramma voor ambitieuze commerciële starters in B2B dat ik ken, met direct resultaat!”

J.J. Vossen
J.J. Vossen
Directeur Mavim

“Salesmarketeer is een partner die pragmatisch te werk gaat. Zij leveren hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van leadgeneration, leadnurturing en social selling”

Marcia Moestoredjo
Marcia Moestoredjo
Marketing Manager Motion10
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com